Българският хал Дрого има повод да празнува  - гаджето му

...
Българският хал Дрого има повод да празнува  - гаджето му
Коментари Харесай

Фокусничката Деница отпадна от „Гласът на България“


Българският хал Дрого има мотив да празнува  - гаджето му се прибира у дома и няма да го надпее в „ Гласът на България “. Това разясниха зевзеци в обществените мрежи, откакто фокусничката Деница Петрова отпадна по време на нокаутите в шоуто. Седмица по-рано и гаджето й Калоян Николов, който необятната аудитория разпозна като двойник на звездата от „ Игра на тронове “ Джейсън Момоа, завърши присъединяване си в музикалното предаване.

Деница заложи на чувствена балада, която в нейно осъществяване прозвуча като персонална изповед. „ Не мога да преценява дали беше доста вживяна в песента, или просто се съобщи в един миг “, разочарова се Михаела Филева. Графа й Лечев потвърдиха вокалната неустойчивост на брюнетката, а треньорът на Деница Камелия се просълзи при взимането на решение: „ Щеше ми се да се беше декларирала по-категорично. На концертите желая хора, които са се сприятелили със своята страст и не изгарят в нея. Ти приключваш “.

Емоционална беше раздялата на Камелия и със Северина Нейкова и актрисата Яна Огнянова, която гледаше на шоуто като на бягство сред работата в театъра и грижата за две деца. Учителят по музика Георги Пеев се елементарни с фантазията за край при появяването на Кирил Хаджиев-Тино. Момчето с неповторим тембър взриви женската част от публиката със сластни придвижвания зад микрофона и доста сексуален мрак. Безапелационна като наличие бе Мария Величкова, която изпепели сцената с ария на Тина Търнър. Бялото момиче с черния глас се задържа на стол номер едно до края на нокаутите в тима на Камелия, а неин подгласник на четвъртфиналите ще бъде Тодор Симеонов.

Таксиметровият водач от Сандански не остави изсъхнало око в залата със сръбски шлагер, а Камелия не спря да придърпва минималистичната си рокля, до момента в който го аплодираше на крайници. „ Тоше, желая да ме возиш в твоето такси “, зави Графа, а Лечев закачливо го посъветва да вдигне цената. Към огромните концерти Камелия продължава със постоянна вокална войска – Мария, Тодор и Тино. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР