Българският гранд официално обяви, че е постигнал договорка със северномакедонския

...
Българският гранд официално обяви, че е постигнал договорка със северномакедонския
Коментари Харесай

Официално: Левски обяви раздяла със свой основен футболист!

Българският гранд публично разгласи, че е постигнал сделка със северномакедонския бранител Гьоко Зайков и двете страни ще се разделят по взаимно единодушие!
Бранителят бе част от " сините " в продължение на малко повече от половин година и за този интервал от време построи относително положително партньорство с Хосе Кордоба в " сърцето " на защитата. Зайков натрупа 16 мача с Левски, а в тях съумя да означи и 1 гол.
Новината бе обявена в клубното приложение - ето цялостния текст:
" ПФК Левски " се раздели с Гьоко Зайков. Договорът сред клуба и футболиста бе преустановен по взаимно единодушие. Защитникът се причисли към тима през лятото на 2021 година, като записа 16 мача и 1 гол със " синята " фланелка.
Ръководството и спортно-техническият щаб на " ПФК Левски " изричат своята признателност към Гьоко Зайков за всеотдайността и професионалното отношение със " синия " екип, както и за разбирането и отстъпките, които направи свързани с тежкото финансово състояние на клуба и му пожелават доста здраве, персонални и професионални триумфи ".
напомня, че неотдавна се бяха появили сведения , само че още тогава бе ясно, че Левски няма получи трансферна сума (подробности в линка)!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР