Българският геймър Александър Антонов загуби титлата си от виртуалната игра

...
Българският геймър Александър Антонов загуби титлата си от виртуалната игра
Коментари Харесай

Расистка обида срещу Стърлинг отне престижна титла на българин?

Българският геймър Александър Антонов загуби купата си от виртуалната игра на британската Висша лига - Fantasy Premier League - FPL. Две седмици след края на сезона и триумфа на българина в уеб страницата на играта се появи известие, че последователят на Саутхамптън Джошуа Бул е новият първенец. Антонов беше победил близо 7,63 милиона участници, като събра 2575 точки. До момента уредниците на играта по този начин и не оповестиха българина за победител. Сега в формалното известие се показва само, че " след инспекциите след края на сезона крайното класиране е актуализирано ". " Отборът, който преди този момент заемаше първото място, беше отстранен от FPL поради нарушение на нашите условия ".

Промяната провокира огромно неспокойствие във " Facebook " и " Туитър ", като главният въпрос е за какво Антонов губи купата си. Според " Гонг " в основата е засегнатост на расистка основа към звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг. Посочва се, че против Антонов е бил подаден сигнал от различен българин, гласящ, че обидата е нанесена в чат в обществените мрежи.
 Българин покори целия свят на виртуалната Премиър лийг
Пред " Дневник " Антонов не посочи каква е повода да бъде дисквалифициран, само че сподели, че е показал своето пояснение пред уредниците. На въпроса дали сигналът за нарушаване на разпоредбите е пристигнал от българин, той отвърна: " Да, несъмнено, ние сме си такава нация ".
Lads, should I rebrand my FPL channel to Deleted by Deleted Player?

Why -> soon!

Retweets appreciated pic.twitter.com/Xxb4xdxwlH
— Alexander (@TooGoodFPL) August 11, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР