Българският футболист Димитър Бербатов бе обявен за втората най-добра деветка

...
Българският футболист Димитър Бербатов бе обявен за втората най-добра деветка
Коментари Харесай

Димитър Бербатов е обявен за втората най-добра деветка на Манчестър Юнайтед

Българският футболист Димитър Бербатов бе разгласен за втората най-хубава " деветка " на Манчестър Юнайтед. Класацията, оценяваща всеки футболист на Червените дяволи, носил фланелката с този номер, откогато е образувала Висшата лига във Англия, е на уеб страницата Planet Football.

За номер едно е разгласен англичанинът Анди Коул, който има маркирани 121 голи в своите 275 присъединяване в мачове на Манчестър Юнайтед. " Анди Коул може в никакъв случай да не е бил съвършен футболист, само че беше демонски добър №9 ", показва се в класацията.

За заемащия втората позиция Бербатов написа, че " доста малко играчи в листата биха могли да бъдат избрани като загадка, само че едва ли има по-подходящ от Бербатов ". " Лежерният жанр на българина му завоюва " Златната обувка " за голмайстор на Висшата лига през сезон 2010-11. Той оказа помощ на отбора да завоюва два пъти шампионата по време на престоя си ", напомня изданието.

Бе3рбатов игра за Червените дяволи сред 2008 и 2012 година, вкарвайки 56 гола в 149 мача.

" Фъргюсън беше наясно, и това не се отнася единствено до мен, че в случай че осигуриш на даден състезател независимост и религия да прави това, което може, в верния миг, несъмнено, това е от изгода за отбора”, цитират се думи на българина от изявление за " Индипендънт " през май 2019 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР