Българският футболен съюз временно преустановява продажбата на билети за предстоящия

...
Българският футболен съюз временно преустановява продажбата на билети за предстоящия
Коментари Харесай

БФС спира продажбата на билети за мача срещу Унгария и младежките национали

Българският футболен съюз краткотрайно прекратява продажбата на билети за идния полуфинален плейоф за ЕВРО 2020 против Унгария на 26 март и европейската подготовка на младежкия народен тим против Естония на 29 март, по отношение на оповестените със заповед № РД-01-117/08.03.2020 година на министъра на опазването на здравето рестрикции за визитата на спортни мероприятия на територията на Република България и в резултат на ограниченията за ограничение разпространяването на вируса COVID-19. Това оповестява на формалния си уебсайт Българският футболен съюз.

Българският футболен съюз поддържа непрекъснат контакт с държавните органи, Националния действен щаб и УЕФА и има подготвеност да реагира навреме при смяна на обстановката и възможна анулация на рестриктивните мерки. В случай на финално решение дуелите да се играят при закрити врата, всички последователи, закупили билети, ще бъдат осведомени за методите, по които ще могат да получат парите си назад.

Поради форсмажорната конюнктура се отсрочва и акредитационната процедура за представителите на медиите, искащи да отразят дуелите на България " А " и България U-21.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР