Българският футболен съюз ще поеме разходите по тестовете на футболистите

...
Българският футболен съюз ще поеме разходите по тестовете на футболистите
Коментари Харесай

БФС вади 100 000 лева за тестовете на футболистите

Българският футболен съюз ще поеме разноските по тестванията на футболистите и треньорите за ковид преди възобновяване на тренировките, удостовери вицепрезидентът на централата Атанас Фурнаджиев.

Сумата, която ще бъде заделена от бюджета, е в размер на 100 хиляди лв. написа Блиц.

" Взе се решение преди започване на тренировки всички футболисти да бъдат тествани за ковид. Разходите ще бъдат поети от БФС ", изясни Фурнаджиев.

На 21 май следва да се организира съвещание на Изпълкома, след което се чака да има дефинитивно решение за това по какъв метод ще бъде завършен сезонът.

Двете варианти са доиграване на двата кръга от постоянния сезон, плюс мачовете за Купата на България, или цялостно доиграване на сезона. Повечето родни клубове молят за първия вид.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР