Българският футболен съюз се подготвя да изхвърли голям брой клубове

...
Българският футболен съюз се подготвя да изхвърли голям брой клубове
Коментари Харесай

Бербатов: БФС се готви да изхвърли клубове на 1 март

Българският футболен съюз се приготвя да изхвърли огромен брой клубове на съвещанието на Изпълнителния комитет на 1 март, заяви " Р-Еволюцията е тук ", страницата на Димитър Бербатов и неговия екип във фейсбук.

Както и през вчерашния ден на срещата си със столични клубове, на която екипът на Бербо съобщи, че " конгреси ще има до тогава, до момента в който се организира почтен ", голмайстор №1 на националния тим твърди, че по този метод се цели изключването на подкрепили го тимове за изборното съвещание на 18 март.

Предтекстът - не са си платили членския импорт. Оттам пристигна и апелът да си го платят. Те са декларирали поддръжката си за Бербатов - посредством издигане на кандидатурата му или по различен метод.

" Преди няколко седмици съобщихме, че в устрема си Борислав Михайлов да си обезпечи преимущество пред Димитър Бербатов на идния избирателен конгрес, БФС се приготвя да установи отпадането и даже да изключи десетки футболни клубове. В отговор по тематиката на последната си конференция Михайлов тържествено съобщи, че това са опити за операции и клубове няма да бъдат изключвани или да отпаднат ", твърди " Р-Еволюцията е тук ".

" Днес обаче ставаме очевидци навръх противоположното - БФС приготвя да изхвърли голям брой клубове на идното съвещание на Изпълнителния комитет на 1 март 2022 година В т. 2 от дневния ред е включен " отчет по отношение на обзор на участието на ФК в БФС ".

" Ситуацията сега е такава, че клубове, искащи да получат информация за заплатен членски импорт или да го заплатят в този момент, получават отвод за подпомагане от регионалните управления на БФС. В същото време БФС пази в загадка банковата сметка, по която клубовете да внесат членския импорт. Стига се до обстановка на несъразмерен педантизъм, която е несъвместима с административното право, не престават от " Р-Еволюцията е тук ".

Ако някой клуб не е платил членския импорт в точния момент, то е тъй като съответният регионален съвет не е приложил Финансовия устав на БФС вярно. Т.е. има проблем с упражняването на надзор. БФС не може да вменява личната си неточност в ущърб на клубовете.

Разполагаме с доказателства. Ще предоставим на Министерството на младежта и спорта и на Министерството на вътрешните работи всички материали за непозволените дейности на администрацията, ръководена от Борислав Михайлов, и ще настояваме министрите да приложат закона с цялата си суровост ", приключва следващото известие на футболната съпротива.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР