Българският футболен съюз разглежда варианти за нова официална топка за

...
Българският футболен съюз разглежда варианти за нова официална топка за
Коментари Харесай

БФС осигурява най-добрата топка за следващото първенство

Българският футболен съюз преглежда разновидности за нова публична топка за идващия сезон 2020/2021 в професионалния футбол. За задачата да бъде определена най-хубавата и подобаваща топка е натоварена комисия, отпред на която е професор Лъчезар Димитров.

Изборът на професор Димитров е изцяло логически, като се има поради дългогодишния му проучвателен и преподавателски опит във футбола, а също така сега е отпред и на Техническия комитет на БФС.

БФС ще направи нужното, с цел да играят българските клубове с допустимо най-хубавите артикули. Така като любимец номер 1 за мачове в Първа Лига следващата година се обрисува топката на " Адидас " - " Uniforia Pro - Euro 2020 ", която беше направена за европейското състезание това лято.

Разбира се, преглеждат се и други разновидности - включително и още една топка на " Адидас ", които занапред ще бъдат обсъждани и тествани. Едва по-късно ще се пристъпи към дефинитивни договаряния и оповестяване на топката, която ще бъде по терените на елита на България от идващото състезание.
 БФС е подготвен да разяснява удължение на периодите за лицензиране
БФС е подготвен да разяснява удължение на периодите за лицензиране

От централата оферират гъвкави ограничения по финансовите, инфраструктурните и други критерии
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР