Българският футболен съюз пусна в продажба билетите за решаващият бараж

...
Българският футболен съюз пусна в продажба билетите за решаващият бараж
Коментари Харесай

БФС пусна евтини билети за баража с Унгария

Българският футболен съюз пусна в продажба билетите за решаващият бараж за Евро 2020 с Унгария. Талоните могат да се закупят в мрежата на Eventim и усещане прави, че те са на много по-ниска стойност. " Лъвовете " одобряват " маджарите " на 26 март 2020 година от 21:45 ч. на Националния стадион " Васил Левски ", а възможен триумф в конфликта ще изправи " трикольорите " против спечелилия от другата полуфинална двойка (б.а. Исландия - Румъния) пет дни по-късно още веднъж в София. Цената е по-никса спрямо скъпите хартийки, които се продаваха за европейските квалификации и дуелите от Лигата на нациите.

За решителната среща на 26 март на стадион " Васил Левски ", искащите да следят мача от Сектор " А " ще би трябвало да заплатят 20 лв., надлежно за " В " 15 лева, а за " Б " и " Г " - 10 лева От БФС са пуснали и талони ВИП категория 1 и 2, които са на стойност надлежно 100 и 50 лв..

БФС и Vivacom също по този начин не престават самодейността " Семеен бранш ", която дава опция на родителите да заведат децата си в обособена за задачата зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на действителната му цена за бранш А (20 лева.) и има право да заведе до три малолетни лица против спомагателни 2 лв. на пропуск. Родителят или настойника е задължен да попълни преди този момент изискваната от закона декларация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР