Българският футболен съюз получи поредното признание за политиката си на

...
Българският футболен съюз получи поредното признание за политиката си на
Коментари Харесай

БФС ще е на образователната програма UEFA CFM 2023/24 година

Българският футболен съюз получи следващото самопризнание за политиката си на развиване на фрагменти, откакто Европейската футболна централа избра България за хазаин на просветителната стратегия UEFA CFM 2023/24 година Академичният курс е един от най-престижните и сполучливи планове на УЕФА; създаден е в съдействие с Университета по Публична администрация в Лозана и обезпечава както спомагателна професионална подготовка на работещите в областта на футбола, по този начин и интернационално приети просветителни заеми.

CFM (Сертификат за футболен мениджмънт) е стратегия, състояща се от 6 базови модула, обхващащи всички сфери от административното ръководство на футболна конструкция - без значение на клуб или на асоциация. Сред тях са финанси, маркетинг, връзки, действен мениджмънт, човешки запаси, стратегическо развиване и други Изучаваната материя обезпечава подробен взор върху всички процеси във футболната промишленост и възстановяване на мениджърските качества на курсантите. Общият хорариум на програмата е 350 часа, като в българското й издание ще бъдат извършени два присъствени семинара (по 2 дни) с присъединяване на изтъкнати лектори от целия свят и един онлайн уъркшоп. Останалата част от общо 9-месечния курс протича отдалечено.

Стартът на UEFA CFM - България ще бъде на 3-4 май 2023 година, вторият (онлайн) семинар ще се състои на 31-август-1 септември 2023 година, а дипломирането е планувано за 31 януари-1 февруари 2024 година БФС, като сътрудник на УЕФА в начинанието, отваря процедурата за кандидатстване. Всички заинтригувани лица, работещи във футболната промишленост, могат да заявят желанието си, като попълнят приложения тук формуляр и го изпратят на имейл адрес [email protected]. Задължително условие е професионално равнище на притежаване на британски език.

Цената на курса е 7900 евро, като Българският футболен съюз и УЕФА ще поемат таксата на най-перспективните претенденти. Крайният период за подаване на поръчки е 31 януари 2023 година UEFA CFM е един от най-утвърдените университетски планове на УЕФА, като до този миг някои от водещите фигури в администрацията на българския футбол са получили дипломи от него.
 БФС провежда онлайн курс за нови футболни съдии
БФС провежда онлайн курс за нови футболни съдии

Лектори ще бъдат най-хубавите инструктори на Зоната
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР