Българският футболен съюз и една от най-актуалните компании за производство

...
Българският футболен съюз и една от най-актуалните компании за производство
Коментари Харесай

БФС представи екипоровката на съдиите за новия сезон

Българският футболен съюз и една от най-актуалните компании за произвеждане на спортни дрехи Macron подписаха двугодишен контракт за партньорство, съгласно който компанията ще се грижи за оборудването на всички съдии от Първа и Втора професионална лига.

Новите екипи бяха показани пред медиите на особено събитие в НСА, където се организира заключителният стадий от обичайния тридневен обучителен и подготвителен семинар преди старта на сезона. Представена бе и новата образна еднаквост на съдийската организация, включваща съвременно лого, което към този момент е върху екипите.

На брифинга ръководителят на Съдийската комисия Виктор Кашай изрази вяра, че новата екипировка ще способства за по-добрата работа на българските арбитри през идния сезон.

" Изключително сме щастливи от партньорството си с потвърден бранд в света на спортната екипировка като Macron, който си партнира с одобрени организации като УЕФА и Испанската футболна федерация. Надявам се новите екипи да допринесат за положителната работа на моите сътрудници през новия сезон, който стартира идната седмица ", разяснява Кашай.



От друга страна водещият български съдия Георги Кабаков употребява опцията да благодари на управлението на БФС за въвеждането на системата ВАР у нас.

" Тази иновация дава доста сигурност на нас, съдиите. Тук е моментът да благодаря на БФС и на VAR екипите за напъните им да създадат нашата работа по-лесна. За нас като интернационалните рефери е значимо да сме в крайник с новите технологии ", показа Георги Кабаков.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Фейсбук: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР