Българският футболен съюз е изправен пред исторически крах, след като

...
Българският футболен съюз е изправен пред исторически крах, след като
Коментари Харесай

Бербатов: Лицензът на БФС виси

Българският футболен съюз е изправен пред исторически провал, откакто Търговският указател анулира планувания за средата на май конгрес, на който трябваше да се гласоподава бюджетът и респективно да се подсигурява лиценза на федерацията от страна на българската страна. Това може да се окаже съображение за Министерството на младежта и спорта да отнеме пълномощията на съюза, съгласно Димитър Бербатов.

„ Лицензът в действителност е заплашен поради систематично нарушение на Устава и тъпчене на всички закони, които съществуват. До края на месеца, в случай че няма показан бюджет от страна на БФС, който да е гласуван на конгрес, тогава Министерството на младежта и спорта има правото да отнеме лиценза на футболната централа “, сподели кандидат-президентът пред Българска национална телевизия.

Причината лицензът да е провесен се дължи на обстоятелството, че последните два изборни конгреса биват оспорвани в Софийски градски съд, а оттова се бавят с вземането на решение.

Припомняме, че през днешния ден от 17:00 часа има плануван общонационален митинг против управлението на футболната федерация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР