Българският футболен съюз е изпратил регулярно писмо до отборите от

...
Българският футболен съюз е изпратил регулярно писмо до отборите от
Коментари Харесай

БФС с важно напомняне към отборите от Трета и Четвърта лига

Българският футболен съюз е изпратил регулярно писмо до тимовете от Трета и Четвърта лига, които желаят да се изкачат едно равнище нагоре, че би трябвало да бъдат изрядни с документите си. Клубовете, придобили право да играят в Трета лига, идващи от четвърта, както и влезлите в " А " регионалните групи, би трябвало да се лицензират в ММС, с подаване на съответния набор документи, посредством Оценка за съвместимост на БФС в съответния град.

Както е известно, БФС реши да приключи шампионатите в третото и четвъртото равнище на футбола, като няма изпадащи в съответните групи. Желанието на централата е тимовете, които ще създадат една крачка нагоре, да бъдат изрядни най-малко в документите си и да са лицензирани като спортни сдружения. Най-трудно ще стане попълването на Югоизточната Трета лига, където изпада тимът на Поморие, а претендентите за влизане за момента не са малко. От друга страна и отборът на Ботев (Гълъбово) може да се свлече в Трета лига, защото не е подал документи за професионален лиценз.

Вероятно ще се наложи да се играят квалификации и на Югозапад. Разбира се, в случай че има отказали се тимове, то този вид ще отпадне.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР