Българският футболен съюз (БФС) започва изграждането на модерен спортен комплекс

...
Българският футболен съюз (БФС) започва изграждането на модерен спортен комплекс
Коментари Харесай

Комплекс за минифутбол ще има до два месеца в кв.„Свобода в столицата

Българският футболен съюз (БФС) стартира построяването на съвременен състезателен комплекс в столичния „ Свобода “, регион „ Надежда “, оповестяват на уеб страницата си от районната администрация. Комплексът ще има три терена за минифутбол, а настилката ще бъде професионална, съгласно всички условия на интернационалната централа ФИФА, осведоми Столица.бг

Идеята е децата да могат да играят футбол на преференциални цени, а също и феновете на минифутбола. До дни стартират строителните действия, защото документите към този момент е подготвена. До два месеца комплексът ще е подготвен и ще може да се играе на него.

Теренът е даден от Столична огромна община с решение на СОС, а договорът планува спортното оборудване да се стопанисва от БФС над 20 г. Със строителството и настилките се заема оторизиран от ФИФА производител. Спортното оборудване ще има и личен паркинг.

Футболният комплекс ще бъде построен по стратегия FIFA Forward и ще се употребява от БФС, а приходите ще се за поддръжка. След приключване на контракта спортният обект остава благосъстоятелност на регион „ Надежда “. Футболният съюз е поел ангажимент и за защитата на обекта и спазването на публичния ред.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР