Българският футболен съюз (БФС) съобщи, че е получил похвала от

...
Българският футболен съюз (БФС) съобщи, че е получил похвала от
Коментари Харесай

УЕФА похвали БФС за "работата със социалните мрежи"

Българският футболен съюз (БФС) заяви , че е получил хвалба от УЕФА поради работата в областта на връзките и обществени медии.

" В регулярния си доклад за активността на федерациите в интервала април - юли 2019 година УЕФА акцентира големия растеж на всички платформи на БФС - почитателите на централата и националните ѝ тимове са се нараснали с 15.7 % в " Туитър ", с 6.9 % в " Инстаграм ", с 1 % във " Facebook " и с 2.7 % в " Ютюб ", написа в уеб страницата на БФС.
БФС набира национали за първото е-европейско състезание Футболната централа заяви, че е декларирала присъединяване за UEFA eEURO 2020
Футболната централа регистрира растеж с 39% на посетителите на уеб страницата на организацията, " което слага страната ни над междинното равнище на европейските федерации ".

" Внушителна е и цифрата на дневните интеракции във " Facebook " - в съпоставяне със същия интервал през предходната година те са се нараснали с 479%, безспорен връх сред всички асоциации на континента ", пишат от БФС.

" Цялостната оценка на специалистите на УЕФА е за " извънредно качествена и поредна работа " на отдел " Маркетинг и връзки " към БФС, която дава забележим резултат във всички платформи на съюза ", допълват от родната централа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР