Българският футболен съюз (БФС) не е получавал никакви сигнали около

...
Българският футболен съюз (БФС) не е получавал никакви сигнали около
Коментари Харесай

БФС не е получавал сигнали по случая с отстранените играчи на "Черно море"

Българският футболен съюз (БФС) не е получавал никакви сигнали към случая с отстранените футболисти на " Черно море " преди решителния мач за купата против " Лудогорец ", оповестиха от пресслужбата на организацията пред " Дневник ".

В навечерието на гостуването на първенците " Черно море " в профил шестима съществени футболисти - капитана Георги Илиев, Георги Китанов, Пламен Димов, Виктор Генев и Петър Витанов. Впоследствие " Лудогорец " завоюва с 4:1 и стана първенец за осми следващ път, като приключи с точка пред ЦСКА.

От БФС показаха, че за момента няма причина да разясняват тематиката, защото отвън медийните изявления няма никакви сигнали, нито позиция от страна на " Черно море ".

Георги Илиев стана трети в класацията " Футболист на футболистите ", като се подреди зад спечелилия Тодор Неделев и голмайстора на Първа лига Станислав Костов. Опитният полузащитник съобщи, че няма догатки за какво името му е забъркано в абсурда.

 БФС не е получавал сигнали по случая с отстранените играчи на
© LAP.bg

" Много съм благополучен за тази премия, тъй като е в миг, в който изживяваме ужасно тежки моменти - освен аз, а моето семейство и фамилиите на другите момчета. Не знам кой болен и негоден мозък може да роди такива неща. В последна сметка, ние сме хора, които нямаме какво да крием и желаеме истината да излезе нескрито ".

На въпрос дали е с чиста съвест, Илиев съобщи: " Естествено. Пред себе си, пред Господ, пред всички хора, които ме познават. Всеки, който ме познава, знае какъв човек съм. Истинското благосъстояние на човек е това, което имаш в себе си като усеща, като полезности. Хартийките в банката са за тези, които ги основават тези истории. "

" Тези дни са толкоз тежки, че не ми остава време да мисля за футбол. Аз нямам концепция кой ме упреква ", добави Илиев.

Треньорът на " Черно море " Илиан Илиев беше определен за най-хубав през сезона. " Искам да благодаря на моите футболисти, на моя щаб, с които прекарахме страхотни моменти през този сезон. В този миг бих заменил тази премия, в случай че можеше това, което сполетя " Черно море ", да не се беше случвало ", съобщи той.

Миналата седмица футболистите на " Черно море " са минали проучване с полиграф с въпроси, свързани с мача с ЦСКА (1:3). Очаква се клубът от Варна да излезе с позиция по случая.

Георги Илиев сподели в събота, че обвиняванията към него са " долна неистина ". От ЦСКА заподозряха офанзива против клуба, целяща да се трансферира вниманието от същинския проблем. Червените настояват, че ще подхващат крайни ограничения, в това число свързани с контракта за телевизионните права.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР