Българският футболен национал Кирил Десподов продължава с блестящото си представяне

...
Българският футболен национал Кирил Десподов продължава с блестящото си представяне
Коментари Харесай

Десподов не спира да бележи в Австрия

Българският футболен национал Кирил Десподов продължава с блестящото си показване за Щурм Грац в Австрия. Нападателят осъществя следващите си попадения за своя отбор. Десподов се разписа на два пъти при триумфа на Щурм Грац с 3:1 над Хартберг в мач от австрийската Бундеслига. Освен с два точни удара, българският нападател се отличи и с асистенция за първия гол на домакините.

Така Десподов към този момент има пет гола и четири асистенции в шестте си мача за Щурм, в които той е започвал като титуляр.

Резултатът в мача бе открит в 56-ата минута от Торстен Рошер, който се разписа точно след подаване на Десподов. Четвърт час преди края на постоянните 90 минути, гостите съумяха да изравнят посредством Феликс Люкенедер.

В заключителните минути на срещата обаче, футболистите на Щурм съумяха да упражнят заключителен напън, който докара и до крайния триумф.

Десподов и Рошер размениха функциите си в 83-ата минута, когато австриецът върна жеста към някогашния футболист на ЦСКА и той осъществя за 2:1. В последните секунди на срещата Десподов узакони триумфа за своя отбор, оформяйки крайното 3:1.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР