Българският футбол може да дълбае дъното, но продължава да удивлява.

...
Българският футбол може да дълбае дъното, но продължава да удивлява.
Коментари Харесай

Мистерия: Заложиха 11 милиона евро на Септември - Верея

Българският футбол може да дълбае дъното, само че продължава да удивлява. Дори мачът без конспирация сред Септември и Верея, на който няма да участват повече от 100 души, се оказва по-интересен от дуела в Премиършип сред Суонси и Тотнъм. В един от най-популярните уеб сайтове у нас и Европа за следене на най-залаганите футболни срещи – bahisanaliz2.com, изненадващо или не, на върха попадна мега конфликта сред отбора от Красна поляна и този от Кольо Ганчево.

На въпросният дуел в началото бяха заложени €9,880,740, само че досега на стартирането на публикацията, то сумата към този момент бе набъбнала до €10,896,048. Множеството съществени залози на този дуел автоматизирано докара и до съществени разбърквания на коефициентите на срещата, разкри Трибуна Пловдив. Проверка от наша страна сподели, че все още на издание на материала ни, коефициента за победа на Септември е паднал от 2.10 до 1.30, а победа за гостите от Верея е скочила от 2.87 до 8.50. Равенството също от 3.39 е скочило до 5.00.

В случая, Септември София – Верея минава по интерес редица огромни дуели. Суонзи – Тотнъм се изправят на следващия ден в мач от ФА Къп, а на тази среща са заложени €7,332,525. Трети е Борнемут – Уест Бромич с €5,526,666, а четвърта е срещата Ливърпул – Уотфорд с €4,065,516.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР