Българският футбол има проблем, който налага бързо решение. Гонг съобщава,

...
Българският футбол има проблем, който налага бързо решение. Гонг съобщава,
Коментари Харесай

Гърми и провалът на Борисов в спорта - играем с Унгария в чужбина?

Българският футбол има проблем, който постанова бързо решение. " Гонг " оповестява, че българските игрища може да останат без лиценз. Причината е в изменението на нормативните документи. В сегашния миг няма правно съображение да се образува комисия в България, която да даде умозаключение и документ дали даден стадион дава отговор на критериите за сигурност за осъществяване на спортни събития.

Миналата година това е правила Общинската комисия, само че през тази има смяна и тя не се употребява със същите права. Именно заради тази причина, в случай че не се вземат ограничения, има заплаха националният тим на България да играе домакинската среща с Унгария отвън рамките на нашата страна.

Лицензът на стадион " Васил Левски " изтича и би трябвало да бъде възобновен. От УЕФА държат да им бъде възложен документ, че оборудването дава отговор на условията за сигурност, който подсигурява естественото осъществяване на мачовете. Неприятното в тази ситуация е, че на този стадий подобен не може да бъде изваден, без значение че Националният стадион покрива условията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР