"Българският футбол е ръждясал и е на дъното на блатото.

...
"Българският футбол е ръждясал и е на дъното на блатото.
Коментари Харесай

Любо Пенев от Монтана: Българският футбол е ръждясал

"Българският футбол е ръждясал и е на дъното на блатото. Затова желаеме смяна. " Това съобщи претендентът за президент на БФС Любослав Пенев на среща в Монтана. Легендарният голмайстор разгласи своята стратегия пред представители на футболните клубове и почитатели от Северозапада. Преди срещата, която продължи тъкмо колкото един футболен мач 90 минути, Пенев бе посрещнат от дребни футболисти от ДФК "Прециз " /Монтана/, които му се оплакаха, че тимът им не бил позволен до присъединяване на шампионат в Дряново, тъй като треньорът им Делян Кирилов стои зад неговата кандидатура.
„ Това е тъжно, само че е самата действителност от цялостната картина в БФС”, съобщи Любослав Пенев и разкри, че в случай че бъде определен за президент ще отстрани таксите, които се заплащат от аматьорските „ А” и „ Б” ОФГ.
„ Поставили сме си амбициозната цел, в случай че спечелим изборите, в идващите няколко години децата, които упражняват в ДЮШ да станат 150 000”, пък сподели Николай Илиев и зададе въпроса за какво прокуратурата не се е самосезирала след думите на настоящия началник на БФС Борислав Михайлов, че трима президенти на клубове оказват напън над съдиите?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР