Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) съобщава, че поради големия

...
Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) съобщава, че поради големия
Коментари Харесай

Нов срок за наградите за отговорен бизнес 2018 година

Българският конгрес на бизнес водачите (БФБЛ) оповестява, че заради огромния интерес крайният период за кандидатстване в Наградите за виновен бизнес 2018 се удължава до 31 януари в това число. Подаването на номинации е гратис и се прави на уеб страницата на Форума. Компаниите могат да аплайват с най-хубавите си начинания в поддръжка на чиновниците, природата и обществото или да бъдат номинирани от своите сътрудници от гражданския бранш.

Годишните награди за виновен бизнес – най-престижните национални оценки в региона на обществената отговорност и устойчивото развиване, имат за цел да разпространяват напъните на бизнеса в поддръжка на дела като обучение, опазване на здравето, екология, развиване на гениите и на локалните общности. Целта на БФБЛ е да насърчи приноса на частния бранш към основаването на по-справедливо общество и по-устойчиво бъдеще и с това да направи страната ни положително място за вложения, работа и живот.

Бизнес състезанието се провежда от БФБЛ за 16-и път и ще отличи обществените задължения на фирмите в шест категории. Всички номинирани планове се състезават и за специфичната премия Еngage за принос на чиновниците към избрана идея или самодейност на компанията. Класираните на първите три места в екологичната категория получават още една опция да показват плановете си, този път на интернационално равнище – БФБЛ ще ги номинира за присъединяване в Европейските бизнес награди за околна среда, на които е координатор за България.

Кандидатурите ще бъдат оценени от авторитетно без значение жури от експерти с разнообразна експертиза, а спечелилите и финалистите ще бъдат оповестени по време на церемония гала през февруари 2019 година в София. За повече информация:.

Годишните награди за виновен бизнес на БФБЛ са учредени през 2003 година Целта им е да разпространяват дейностите на фирмите с най-сериозен принос към корпоративната обществена отговорност в България и да стимулират останалите компании да развиват дейна обществена политика. За още информация: www.bblf.bg и в обществените мрежи с #BBLFAwards2018, #отговоренбизнес.-->

БФБЛ е лидерски конгрес от организации със споделени полезности, чиято задача е да основават стойност за обществото по виновен, транспарантен и етичен метод. Приобщаваме основни водачи от политиката, бизнеса, дипломацията, неправителствения бранш и медиите, с цел да трансформираме дружно обществото. Визията ни е България да стане мечтано място за вложения, работа и живот. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР