Българският Филип Плейн заминава да учи в университета NABA -

...
Българският Филип Плейн заминава да учи в университета NABA -
Коментари Харесай

Едис Пала ще учи мода в Милано! Емигрира заради дизайнери като Мегз

Българският Филип Плейн отпътува да учи в университета NABA - Милано през есента. Дизайнерът споделя, че паралелно с това ще продължава да твори сбирки и за българския пазар, само че ще ги предлага единствено онлайн.

Едис имаше бутик в центъра на София, само че в последна сметка реши да го затвори, защото наблюденията му са, че младите пазарят главно по интернет. “Не желая да се потвърждавам ненужно. Не желая да се съпернича с хора като Мегз и да привличам обезверено вниманието им. Искам работата ми да приказва за мен.

Смятам, че напъните ми ще намерят по огромна реализация навън”, споделя той. “Мога да купя облекла от Китай и да им принаждам етикети, само че избирам да имам личен почерк. Не искам да се съпернича с плеймейтки, мутреси и фолк певици, които са решили, че схващат от мода”, приключва изповедта на Пала.

Едис е направил досега няколко огромни ревюта, разноските на които надвишавали 50 хиляди лв.. Той споделя, че не желае с думите си да притегля нечие внимание, а просто да премине на последващо ходило в развиването си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР