Българският еврокомисар за цифровата икономика и общество Мария Габриел е

...
Българският еврокомисар за цифровата икономика и общество Мария Габриел е
Коментари Харесай

Обявиха Мария Габриел за една от най-влиятелните жени в киберсигурността

Българският еврокомисар за цифровата стопанска система и общество Мария Габриел е оповестена от водещото европейско списание за киберсигурност SC Media UK за една от 50-те най-влиятелни дами в Европа за 2019 година в региона на киберсигурността.
Списанието е одобрено в европейската медийна промишленост, предоставяйки осведомителни запаси за експерти по киберсигурност, които се нуждаят от познания по отношение на тактиките, най-хубавите практики за отбрана на данните, държавните разпореждания и актуалните технологии за IT сигурност. С годишните си ранглисти списанието признава достиженията на персони, съдействали с работата си за възстановяване на сигурността на информацията.
„ Киберсигурността е тематика, която в днешната цифрова епоха визира всеки един от нас. За две години постигнахме доста. Вече имаме европейска тактика за киберсигурност, имаме по-силна европейска организация за киберсигурност, както и първата рамка за узаконяване на артикули и услуги. Мрежата от центрове за подготвеност в страните членки и европейски център за киберсигурност, който следва да създадем, също са основни детайли на тактиката. През януари стартирах и акция за повече дами в бранша на киберсигурността. Затова одобрявам включването ми в тази влиятелна ранглиста като самопризнание за свършеното, само че и като отговорност да надграждаме. А дамите имат гений, познания и експертен опит, посредством които могат да допринесат доста за европейската киберсигурност, в случай че им се даде късмет “, разяснява българският еврокомисар Мария Габриел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР