Българският еврокомисар по цифрова икономика и общество Мария Габриел, създаделят

...
Българският еврокомисар по цифрова икономика и общество Мария Габриел, създаделят
Коментари Харесай

Световноизвестни лектори на Първия международен форум: „Бъдещата форма на сътрудничество между иноватори и инвеститори“

Българският еврокомисар по цифрова стопанска система и общество Мария Габриел, създаделят на SoftUni и притежател на Наградата „ Джон Атанасов " на Президента на Република България доктор Светлин Наков, евродепутатът Андрей Новаков, професор Георги Чобанов, носителят на Грамота в категорията Награда " Джон Атанасов " 2017 за изявени млади български учени в региона на компютърните науки, както и на премията за млади учени " Професор Марин Дринов " в направление Информационни и информационни науки и технологии за 2017г. доктор Станислав Харизанов, шефът на Института за нуклеарни проучвания и нуклеарна енергетика при Българска академия на науките доцент доктор Димитър Тонев са единствено част от лекторите, които ще вземат участие в Първия интернационален бизнес конгрес: „ Бъдещата форма на съдействие сред иноватори и вложители ".

Водещ на събитието е Велислава Петрова, докторант по вирусология и генетика в Кеймбриджкия университет.

На форума ще участват и иноватори и вложители, които могат да обменят опит и хрумвания в следните научни области- „ HI TECH " и „ ROBOTIZATION ".

Съорганизатор на събитието е „ Брейн Сторм Консулт " - група от предприятия за счетоводство, одит и програмен продукт, в партньорство със София Тех Парк, Софийски университет „ Св. Климент Охридски ", Конфедерация на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/- гласът на българския бизнес, Българска организация за вложения, Endeavor Bulgaria - интернационална предприемаческа мрежа, Асоциация на индустриалния капитал в България, Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия, Българската асоциация по осведомителни технологии (БАИТ).

Форумът се организира под патронажа на господин Димитър Главчев, ръководител на Народното събрание на Република България.

Събитието ще се организира на 11 ноември 2017г., в зала „ Джон Атанасов ", София Тех Парк, София 1784, бул. Цариградско шосе №111.

Повече информация е налична на уеб страницата на събитието https://bci.bg/events/

Форумът се организира с медийната поддръжка на economy.bg, Информационна организация КРОСС, Novinite.bg, Inews.bg, Insmarket.bg, econ.bg, economic.bg,Порталът на българските общини kmeta.bg.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР