Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и председател на Международното европейско движение

...
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и председател на Международното европейско движение
Коментари Харесай

Ева Майдел: Разговорът за бъдещето на Европа тече с пълна сила

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и ръководител на Международното европейско придвижване Ева Майдел се срещна в Брюксел с президента на Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ) Ханс ван Баален.

Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Разговорът за бъдещето на Европа тече с цялостна мощ в обширната мрежа на Международното европейско придвижване. Опитваме се да въвлечем необятен кръг от жители и да ги убедим, че Европейският съюз може да помогне със оправянето с проблеми като миграцията, тероризма, безработицата и икономическото развиване. За задачата е нужно да сме дейни на идните европейски избори и да не оставяме хората, които желаят да разединят Европа и да я върнат с години обратно, да се окажат болшинство, “ съобщи българският евродепутат.

Ева Майдел и Ханс ван Баален разговаряха главно за начинания в рамката на Европейското придвижване, които да допринесат за по-широко присъединяване в демократичните процеси. Алиансът на либералите и демократите в Европа е член на Европейското придвижване, наред с други проевропейски сили като Европейската национална партия.

Международното Европейско придвижване е най-голямата мрежа от проевропейски организации с национални членове в 39 страни и в допълнение 36 интернационалните асоциации и организации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР