Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел и Община Велико Търново

...
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел и Община Велико Търново
Коментари Харесай

Ева Майдел и Община Велико Търново с инициатива за насърчаване на четенето

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел и Община Велико Търново започнаха самодейност в града, насърчаваща четенето, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

В парк „ Дружба “ беше сложена открита библиотека за свободна замяна на книги от жители. В нея има разнородни книги за хора с разнообразни ползи, които могат свободно да се вземат, прочитат и разменят.

„ Българите обичат да четат, само че не всеки може да си разреши да купи и съхранява всяка книга, която му харесва. Идеята на тази самобитна открита читалня е всеки да взима, само че и да оставя книги, които е прочел, с цел да може постоянно да има забавни и нови заглавия. Това е и метод да насърчим младите, които прекарват време навън в парка, да се поинтересуват и да прекарват повече време с книга в ръка ", съобщи Ева Майдел, която има информативен офис във Велико Търново и реализира редица начинания в града и региона.

„ Община Велико Търново и екипът на кмета инж. Панов за следващ път демонстрират своя ангажимент към поощряване на просветителните и културните действия в града. Успоредно с вложенията в модернизиране на учебните заведения и детските градини, това е поредна и виновна политика за по-добро обучение в района ", добави българският евродепутат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР