Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев заяви, че България

...
Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев заяви, че България
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: Няма как България да приеме десетилетна фалшификация

Българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП доктор Андрей Ковачев съобщи, че България постоянно е работила за евроинтеграцията на страните от Западните Балкани и по тази причина съжаляваме, че Европейски Съюз не стартира договаряния с Република Северна Македония и с Албания.
„ Ние сме техните най–близки съдружници. Имаме ясна и безапелационна позиция във връзка с историята, във връзка с превъзмогването на фалшификацията “, съобщи Ковачев, представен от „ Новини.бг”.

Ковачев разкри, че му следва аудиенция с Манфред Вебер в Косово. Целта е поддръжка за новото държавно управление в страната.

Предстои и среща с Християн Мицковски. „ На него изрично ще заявим, че желаеме явен ангажимент във връзка с контракта за добросъседство. Няма по какъв начин историята ни да бъде споделена. Няма по какъв начин да приемем десетилетната имитация “, сподели евродепутатът.

„ Те не могат да ни споделят ние да си интерпретираме историята, както желаеме. Съвременните действителности и обстоятелства са обстоятелства, които няма по какъв начин да не приемем “, изясни Ковачев.

Винаги сме заявявали, че взаимни отстъпки с историята в никакъв случай няма да се вършат, безапелационен бе евродепутатът.

„ Не желаеме да постановяваме някакви националистически правила. Просто не е заслужено да го вършим “, счита доктор Андрей Ковачев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР