Българският евродепутат от ЕНП-ГЕРБ Емил Радев настоя за подобряване на

...
Българският евродепутат от ЕНП-ГЕРБ Емил Радев настоя за подобряване на
Коментари Харесай

Емил Радев настоя за засилени усилия на ЕС за връщането на нелегални мигранти

Българският евродепутат от ЕНП-ГЕРБ Емил Радев настоя за възстановяване на механизмите за връщане на незаконни мигранти в страните им на генезис. Това съобщи той в границите на спор в пленарна зала по отношение на новият фонд „ Миграция и леговище “, част от идната финансова рамка на Европейски Съюз.

Евродепутатът настоя част от средствата от фонда да бъдат употребявани за връщането на незаконни мигранти. „ Недопустимо е по-малко от 40% от хората, която нямат право да обитават в Европейския съюз, да бъдат връщани назад. Този % би трябвало да бъде повишен доста. “, безапелационен бе Емил Радев. Той отбрани тезата си, че Европейският съюз „ не следва да бъде избавление за всички, които желаят да емигрират по чисто стопански аргументи. “

В допълнение, Емил Радев приветства увеличението на бюджета, препоръчано от Европейската комисия, до 9.2 милиарда за идващите седем години или с над 50% по отношение на настоящия програмен интервал. Според него това е доказателство, че нито една страна няма да бъде оставена сама да се оправя с продължаващия миграционен напън.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР