Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО-БНД - Ангел Джамбазки, внесе

...
Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО-БНД - Ангел Джамбазки, внесе
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки внесъл сигнал до Цацаров за натиск и заплахи срещу общински съветници в Балчик

Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО-БНД - Ангел Джамбазки, внесе сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров за напън и закани против общински съветници в Балчик. Това оповестява пресцентърът на Вътрешна македонска революционна организация.

Съветници от Балчик са алармирали на евродепутата, че са им отправяни закани и закани. Това е станало причина общински съветници от разнообразни политически групи - и от ГЕРБ, и от Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ, а също и един самостоятелен, да изоставен постоянната сесия на Общинския съвет през май. На 31 май е импортирана и протестна декларация в Общинския съвет - Балчик, по този мотив.

Общинските съветници се оплакват от систематични закани и закани, свързани с тяхната работа, а точно оказване на напън да се поддържа едно или друго решение, импортирано като отчет от кмета на община Балчик. Твърдят, че са прилагани разнообразни форми на напън, в това число и телефонни позвънявания от трети лица, които са отправяли предизвестие, че ако един отчет не бъде подсилен, ще последва ответна реакция, написа в сигнала си Ангел Джамбазки.

Той упорства основният прокурор да разпореди инспекция по случая, а за задачата да бъдат командировани чиновници на прокуратурата в Добрич, с цел да се избегне опция за оказване на напън върху локални прокурори.

Оказването на напън и отправяне на закани и закани, тормозът - бил той устен, душевен и различен, върху представители на локалната власт е неприемлив, акцентира Джамбазки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР