Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки изригна срещу

...
Българският евродепутат и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки изригна срещу
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки изригна срещу убиеца Джок Полфрийман

Българският евродепутат и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки изригна против правосъдното решение да бъде освободен предварително от пандиза наказания за убийството на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман.

Австралиецът излежаваше 20-годишна присъда за убийството с нож на студента Андрей Монов. Престъплението бе осъществено на пл. "Света Неделя " в столицата в нощта на 28 декември 2007 година

Евродепутатът се възмущава от дейностите на магистратите. „ С какви претекстове радетелите за "правосъдна промяна " освобождават потвърден палач предварително?!

Стана ясно, че австралиецът Джок Полфрийман, който умъртви студента Андрей Монов и тежко рани различен български юноша, ще бъде пуснат на независимост предварително, щото видите ли бил излежал повече от половината си присъда. Това са решили съдии от Апелативния съд. Срамно.

Въпреки всички станали обществено притежание сведения, че като пандизчия Полфрийман е имал напълно противоположното на положително държание. Въпреки че преди няколко месеца различен съд – Софийският градски, му отхвърли предварително освобождение. Въпреки че не се е разкаял за жестокото си действие. Въпреки че не съумяха опитите на псевдозащитници да изкарат австралиеца „ мъченик “ и „ човек на годината “.

Грозно. Долно. Недопустимо. Жалко! Това мога да кажа за решението за предварително освобождение от пандиза на потвърден палач. А на околните на Андрей просто не ми се мисли кой какво ще изяснява.
Затова – за потвърдени убийци – без право на кратко разследване и без право на предварително освобождение.

Наистина ще бъде извънредно любопитно да се види с какви претекстове съдът позорно освобождава килърът предварително “, написа Джамбазки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР