Българският евродепутат Ева МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ.

...
Българският евродепутат Ева МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ.
Коментари Харесай

Ева Майдел е избрана за член на специалната комисия на ЕП за развитието на технологиите

Българският евродепутат Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по (ГЕРБ/ЕНП) беше определена за член на новосъздадената специфична комисия на Европейския парламент за развиването на технологиите. Тя е с мандат 12 месеца и ще работи по предложение за пътна карта с цели на Европейски Съюз в региона на технологии като изкуствения разсъдък и стъпките, които би трябвало да бъдат подхванати за тяхното реализиране.

„ Трябва да създадем рамка от етични и функционални правила за въвеждането на новите технологии, тъй че те да способстват за основаването на нови работни места и да поддържат работата и улесняват живота на европейците. Технологии като изкуствения разсъдък, роботиката, потреблението на огромни масиви данни имат капацитет да трансформират всички браншове и по тази причина е необходим водоравен взор върху разпоредбите за въвеждането им. В новата комисия ще се опитаме да проучим въздействието и провокациите от навлизането им и да предложим рамка от ясни правила “. Това съобщи Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, която е единственият български представител в специфичната комисия.

Ева Майдел към Ангела Меркел: Европейски Съюз би трябвало да вземе ограничения за контролиране на прехвърлянето на медицински експерти

"Друг значим аспект от идната работа на специфичната комисия ще са директните срещи и чувания с представители на бизнеса, научните среди и гражданското общество, които ще показват, както съществуващи приложения на новаторски технологии, по този начин и прототипи и тяхното отражение върху правата и гражданските свободи. Откритият разговор е значим за построяването на доверие и поддръжка към тези технологии, тъй че легенди и дезинформация да не попречват дигитализирането на промишлеността и развиването на цифровата стопанска система като цяло ", съобщи Ева Майдел  Ева Майдел Ева Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, представена от пресцентъра на ГЕРБ. Тя добави, че ще се плануват и нови правила за цифровите данни, генерирани от промишлеността, тъй че да разреши тяхното сливане и култивиране в употребява на решаването на публични и стопански провокации, като климатични промени, опазване на здравето, резистентен превоз и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР