Българският евродепутат Емил Радев организира международна конференция на тема: „Основни

...
Българският евродепутат Емил Радев организира международна конференция на тема: „Основни
Коментари Харесай

Емил Радев организира конференция с водещи специалисти в областта на процедурите по несъстоятелност

Българският евродепутат Емил Радев провежда интернационална конференция на тематика: „ Основни провокации и трендове при процедурите по неплатежоспособност, преструктуриране и освобождение от дълг “.

Форумът, който ще се организира във Варна, е част от програмата на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Участие ще вземат министърът на правораздаването Цецка Цачева, членове на Европейския парламент, висши представители от генерална дирекция „ Правосъдие” на Европейската комисия, водещи експерти и съдии от Австрия, Белгия, Германия, Дания, Испания, Съединени американски щати, Словения, Франция, Холандия, както и България.

С видео послание позиция ще изрази и Вера Юрова, европейски комисар по правораздаването, отбрана на потребителите и тъждество сред половете. Конференцията цели да показа настоящото положение на законодателството в региона на производствата по неплатежоспособност, преструктурирането на предприятията и освобождението от дълг. Събитието се организира в подтекста на общоевропейската самодейност за приемане на нова инструкция за преструктурирането и предоставяне на втори късмет на бизнесмените.

Амбицията е да се набележат ограничения за повишение успеваемостта на производствата по неплатежоспособност и преструктурирането им, тъй че да работят превантивно в интерес на дребните и междинни предприятия. В рамките на конференцията ще бъдат разисквани практиките в другите държави-членки в Европейски Съюз, свързани с опрощаването на задължения на физическите лица.

Акцент във форума ще бъде и въвеждането на разпореждания по отношение на потребителската неплатежоспособност в националните законодателства на страните от Европейския съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР