Българският eSports коментатор Теодор Tedd Борисов разказа пред Gong.bg за

...
Българският eSports коментатор Теодор Tedd Борисов разказа пред Gong.bg за
Коментари Харесай

Tedd: В топ 5 на HLTV нямаше изненади, но frozen трябваше да е по-нагоре

Българският eSports коментатор Теодор " Tedd " Борисов описа пред Gong.bg за прекарването по време на галавечерта на HLTV в Белград.

" Прекарах си прелестно. Трудно е да го опиша в няколко минути, само че беше удобен безпорядък. Това беше първия път, в който участвам на такава гала, на която са всички от коментатори и играчи, до уредници на шампионати и лични на тимове. Бях впечатлен от това какъв брой професионално изглеждаше всичко за игра като Counter-Strike, аз съм имал опцията да участвам на няколко сходни церемонии, само че самоуверено мога да настоявам, че това бе от международно равнище ".

" Tedd " също отбрани тезата, че изненади при оповестяването на не е имало, само че и той като голям брой други остана отчаян от позицията в крайното класиране на Давид " frozen " Чернански.

" Що се отнася до челната тройка не мисля, че имаше големи изненади. Вярвам, че само би могло да се оспори това, че " ropz " бе трети, а " NiKo " втори, само че разликата е толкоз дребна. Не мисля, че който и да е от двамата играчи се интересува от това дали си втори или трети. Както сподели " s1mple " " ". Нещо което въобще не ми хареса бе се с " frozen ". През цялото време той бе топ 5 rifler и това е самопризнание, което получава от други професионални играчи и анализатори, с изключение на от коментатори и почитатели ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР