Българският енергиен холдинг (БЕХ) дава съгласието си Българската академия на

...
Българският енергиен холдинг (БЕХ) дава съгласието си Българската академия на
Коментари Харесай

БЕХ се съгласи БАН да публикува материалите за АЕЦ „Белене“


Българският енергиен холдинг (БЕХ) дава единодушието си Българската академия на науките (БАН) да разгласява материали по подписания сред тях контракт за правене на Национална тактика в региона на енергетиката. Това се споделя в известие на БЕХ до медиите.

„ В отговор на постъпило искане от Българска академия на науките (БАН), Съветът на шефовете на „ Български Енергиен Холдинг “ ЕАД (БЕХ ЕАД) взе през днешния ден решение, с което дава единодушието си Българска академия на науките да разгласява на интернет страницата си предадените материали по подписания сред БЕХ ЕАД и Българска академия на науките контракт за правене на Национална тактика в региона на енергетиката (с фокус върху електроенергетиката), при вземане предвид с поверителността на избрана информация, касаеща Дружествата от БЕХ група “, се споделя в известието.

Ден по-рано професор Александър Тасев от Българска академия на науките оповести пред медиите, че във връзка със спекулациите към частта за АЕЦ „ Белене “ в отчета ще изиска позволение от страна на енергийния холдинг за издание на отчета в цялостния вид от 1000 страници.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР