Българският екипаж Даниел Попов/Ангел Башкехайов („Ясен Попов Рейсинг”, Opel Adam)

...
Българският екипаж Даниел Попов/Ангел Башкехайов („Ясен Попов Рейсинг”, Opel Adam)
Коментари Харесай

Дани Попов/ Ангел Башкехайов с успешно завършено рали Заксен

Българският екипаж Даниел Попов/Ангел Башкехайов („ Ясен Попов Рейсинг”, Opel Adam) приключиха сполучливо дебютното си присъединяване в Opel Adam Cup и рали шампионата на Германия – рали „ Заксен”.

Двамата стигнаха до финала на 17-о място в своята група, откакто в събота сутринта се върнаха в конкуренцията по системата „ Супер рали”.
Даниел и Ангел претърпяха случай в третата скоростна права на надпреварата, само че екипът им работи цялостен нощ, с цел да се върнат в надпреварата и през вчерашния ден двамата изкараха всичките 8 съботни прави.

"Много съм удовлетворен, че успяхме да приключим, въпреки и не с резултатите, на които се надявахме – съобщи след финала Даниел Попов. – Ударът в третата права се оказа много по-сериозен от предстоящото и колата имаше потребност от доста повече поправки ".

"Но механиците ни се оправиха ослепително и в събота сутринта се върнахме в надпреварата, въпреки и без геометрия на предницата. Така изкарахме първите прави, след това в първата огромна сервизна зона оправихме всичко и оттова нататък направихме значими проби. Давахме повече газ, пробвахме разнообразни настройки, да минаваме на по-висока предавка в някои завои, да забележим по какъв начин се държи колата на разнообразни видове асфалт и така нататък

"Научихме ужасно доста в границите на един уикенд и се надявам, че идващият път ще имаме повече шанс.”

Програмата на немския Opel Adam Cup продължава с рали „ Щемведер Берг” на 15-16 юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР