Българският ефир е разтърсен от новото шоу "Маскираният певец", чиято

...
Българският ефир е разтърсен от новото шоу "Маскираният певец", чиято
Коментари Харесай

Тайната падна! Ето имената на част от участниците в Маскираният певец'

Българският ефир е разтресен от новото шоу "Маскираният артист ", чиято премиера в България бе в събота вечерта. Продуцентът Маги Халваджиян се пробва да прокара концепцията, че никой не знае кои са участниците, даже самият той. Уви, нещата са надалеч от истината.
По контракт участниците не би трябвало да споделят даже пред фамилията си за присъединяване си във формата. Родните звезди обаче мъчно си държат езика зад зъбите и се похвалили пред много солидна аудитория за новото си начинание.
Както към този момент писахме, Алисия е "Принцесата ". Самата вакарелска звезда се похвалила пред един вагон другари и от уста на уста тайната бе развенчана. Част от визитката й пък е снимана в къщата на обичания й Симеон Филипов в столичния квартал "Бояна ", където сега се е подслонила и тя. Песента "Loquuita ", с която се показа в шоуто, от известно време я пее по участия и споделя, че е нейна обичана.
Наш кореспондент разбра още няколко от звездите имена, които се крият зад ефектните костюми, дело на Кремена Халваджиян. Зад "Рицарят " се крие артистът Деян Донков, а неговият конкурент - "Бикът ", е Филип Аврамов.
Малкото "Пиле " пък е скандалната Дивна, която нашумя около зверската злополука, след която нейната другарка Кристин не е пълностоен човек и към момента се възвръща. Дивна изгря на музикалния хоризонт, когато е едвам на 11 години. Тя взе участие в музикалното шоу "Пей с мен ", където става дуетна половинка на Мири и двамата печелят формата.
"Кукерът " пък доста прилича дикцията на Ненчо Балабанов, а той е от екипа на Халваджиян и е обикновено да го набутат в този план. Името на "Розата " все още не е известно, а догатките на феновете са, че зад маската се крие Есил Дюран, Невена Бозукова или Люси Дяковска.
Самоличността на "Лъвът " също е забулена в тайнственост. Зрителите на шоуто се двоумят сред Жана Бергендорф, Албена Михова и Гери-Никол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР