Българският Доналд Тръмп, който не успя да напише завещание остави

...
Българският Доналд Тръмп, който не успя да напише завещание остави
Коментари Харесай

Дъщерята На Шарлопов Пое Бизнеса На Баща Си, Вижте Какъв Колосален Проект Захвана!

Българският Доналд Тръмп, който не съумя да напише наследство остави благосъстоянието си и то бе разпределено по закон. Като 50 % остана за сегашната му брачна половинка Бояна. А другата половина се разпредели по равно сред Ева, Бояна и Стефани и близнаците Илия и Георги.

Въпреки, че 30-годишната му първородна дъщеря получи не огромен дял от наследството ще продължи делата му. През предходната година предприемачът направи първата копка на нов 5 етажен хотел до съществуващия към този момент петзвезден „ Парк Пирин ”. Строежът бе замразен след гибелта му, а срокът за осъществяване не бил спазен по разбираеми условия.

В момента на обекта кипи усилена строителна активност и се приказва, че до края на тази година хотелската му част ще бъде пусната. Очакванията са новият хотел да притегли доста туристи и град Сандански да завоюва от това.

Освен замразения хотел брачната половинка и децата на Шарлопов наследиха и хотел „ Янтра ” в Търново, хотел „ Мургавец ” в Пампорово както и комплекс „ Созополис ” на морето.

Ева Шарлопова била научена на труд от татко си още от дребна. До като се издигне до поста изпълнителен шеф тя първо работила в татковата си фабрика. После усвоила тънкостите на хотелиерския бизнес като минала през камериерка, готвач и хостеса в обектите. Като за труда си получавала минимална заплата, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР