Българският дизайнер Живомир Домусчиев, който от години твори в Лондон,

...
Българският дизайнер Живомир Домусчиев, който от години твори в Лондон,
Коментари Харесай

Български дизайнер облече Лейди Гага в новия й клип

Българският дизайнер Живомир Домусчиев, който от години твори в Лондон, още веднъж облече звезда от международен сан. Този път негов клиент стана известната с ексцентричното си театрално облекло Лейди Гага. В новия си клип в колаборация с Ариана Гранде „ Rain on Me” Гага сменя няколко тоалета, само че един от тях смайва. Винилов костюм в розово и лилаво, чийто гръмък свършек са вериги и капси. Именно той е дело на Домусчиев. Поръчан е персонално от стилистката на Гага – Марта Дел Рио и е направен особено за видеоклипа към песента „ Rain on Me”.



Именно с облекла от PVC и винил дизайнерът става прочут. Такава дреха той сътвори и за друга международна звезда – Дженифър Лопес. Роклята в бяло струваше 5200 лв. и стоеше необикновено на нежните извивки на латино дивата.
Дженифър Лопес смайва в рокля на български дизайнер за 5200 лв. Тоалетът на Живомир Домусчиев е направен от PVC материал
Сред звездните клиенти на българския дизайнер са и Ники Минаж, Ел Фанинг и Лара Стоун.

Още фотоси и скици на театралния тоалет на Лейди Гага, както и новия й клип " Rain on Me " вижте в уеб страницата Ladyzone.bg:
Лейди Гага облече костюм на българския дизайнер Живомир Домусчиев за новия си клип Сред звездните клиенти на българския дизайнер са и Джей Ло, Ники Минаж, Ел Фанинг и Лара Стоун
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР