Българският Червен кръст следи внимателно обстановката с проливните дъждове в

...
Българският Червен кръст следи внимателно обстановката с проливните дъждове в
Коментари Харесай

БЧК предоставя материална помощ на засегнатите от наводненията в Монтанско

Българският Червен кръст следи деликатно ситуацията с проливните дъждове в цялата страна и е в непрекъсната връзка с локалните структури и с виновните институции.

Изпратена е филантропична помощ за в началото посрещане на потребностите на потърпевшото от наводненията население в област Монтана . Хората там са получили пет палета с почистващи и миещи препарати, както и дрехи ще бъдат предоставени на засегнатите от водната буря. Допълнително БЧК ще закупи дезинфектанти и друга нужна помощ.

Вътрешния министър ще управлява Междуведомствената комисия за възобновяване и подкрепяне

Чрез своята регионална конструкция в Монтана, организацията остава в непрекъсната връзка и съгласуваност с локалните управляващи. Представители на БЧК-Монтана правят визити на терен за определяне на потребностите на потърпевшите.

Всички искащи да се включат с поддръжка за потърпевшите от наводненията, могат да го създадат на банковата сметка на Община Берковица в лв., като в съображение посочат „ Наводнение “:

Титуляр: Община Берковица

IBAN: BG35 UBBS 8002 8413 8709 05

BIC code: UBBSBGSF

Банка: ОББ АД – клон Берковица, пл. „ Йордан Радичков “ № 1

Код за тип заплащане: 44 51 00 (от страната) или 44 52 00 (от чужбина) 

Нивото на река Лесновска, която през вчерашния ден заплаши Долни Богров, спада

Във връзка с усложнената конюнктура и в София област, БЧК ще даде над 200 литра вода за потребностите на детските градини в Етрополе. Организацията има подготвеност да продължи да оказва филантропична помощ там, където това е належащо и по отношение на установените потребности.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР