Българският червен кръст открива национален фонд за събиране на средства.

...
Българският червен кръст открива национален фонд за събиране на средства.
Коментари Харесай

БЧК открива национален фонд за събиране на средства в помощ на болни хора

Българският червен кръст открива народен фонд за събиране на средства. Парите ще бъдат предоставени на Националния щаб за битка с ковид за закупуване на материали и в помощ на заболели хора.

„ Вярвам, че към нашия апел ще се причислят доста неправителствени организации. Средствата ще се събират посредством SMS 14 66, по банкова сметка и онлайн. Убеден съм, че българският народ още веднъж ще покаже своята съпричастност, тъй като фактически това, което става сега, има потребност от една консолидация “, сподели пред БНР ръководителят на БЧК Христо Григоров.

„ Пирогов “ към този момент получи от Българския червен кръст две профилирани палатки. Те са ситуирани пред незабавния център и през тях ще минават болните, като лекарите ще преценят накъде да бъдат ориентирани.

„ БЧК продължава да извършва своята стратегия макар обстановката с ковид. Близо 320 000 българи, избрани от общественото министерство, получават по европейска стратегия хранителни артикули. Организацията е един гръб, който подкрепя страната. Ние продължаваме нашите стратегии за грижа за нуждаещите се “, сподели още Христо Григоров.
c-fakepath-89926129-3097787456932625-8815920751614885888-n.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР