Българският Червен кръст и водещият доставчик на мобилни комуникации за

...
Българският Червен кръст и водещият доставчик на мобилни комуникации за
Коментари Харесай

БЧК и ЛИНК Мобилити със съвместна кампания за деца в нужда

Българският Червен кръст и водещият снабдител на мобилни връзки за Европа ЛИНК Мобилити започват взаимна акция в интерес на програмата на БЧК „ Топъл обяд “. Всеки, който към този момент е дарявал за идеите на организацията, ще получи смс от къс номер 1255 с признателност за досегашната поддръжка и с опция да изпрати назад известие на стойност 2 лева, с които да подари обич и грижа на дете в потребност, осигурявайки му всекидневно топла и пълноценна храна в учебно заведение.

Избралите да поддържат стратегия „ Топъл обяд “ ще получат отговор, с който ще бъдат известени, че могат да подаряват регулярно по 2 лева всеки месец за децата в неравностойно състояние. Сумата може да бъде изменена на 5 лева или дарението да бъде еднократно, за което следва да бъде изпратен STOP на номер 1255.

На 22 090 деца в потребност към този момент е обезпечен топъл обяд по линия на Програмата, която започва през 2004 година, а през актуалната образователна 2022/20223 година още 1642 деца от 21 области в страната ще получават безвъзмездна топла храна в учебно заведение.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР