Българският борец в класически стил Едмонд "Еди" Назарян е твърдо

...
Българският борец в класически стил Едмонд "Еди" Назарян е твърдо
Коментари Харесай

Едмонд Назарян сподели голямата си цел

Българският герой в типичен жанр Едмонд "Еди " Назарян е твърдо решен да повтори достиженията на именития си татко и да се качи на най-високото ходило на олимпийския подиум със злато към врата си, написа организация в Ройтерс в информация, отдадена на младия гений.

По-рано през месеца, единствено три седмици след 18-ата си годишнина, Еди завоюва европейската купа в неолимпийската категория до 55 кг в Рим. Това бе едвам първото съревнование на българина при мъжете, като на полуфиналите той реализира незабравим поврат против Елданиз Азизли от Азербайджан и в борбата за купата надделя Виталий Кобалоев от Русия.

Сега новата цел на Еди е олимпийското злато, до което неговият татко се е докосвал на два пъти.

"Най-голямата ми цел сигурно е олимпийската купа. Готов съм да мина през всички компликации и провокации, с цел да усетя насладата от олимпийско злато. Наясно съм кой е моят татко и знам каква отговорност нося, само че не се опасявам. Първата ми цел е олимпийската купа и като я печеля, ще стартира да преселдвам идната - равнене на триумфите на татко ми ", съобщи той в изявление за Ройтерс.

Армен Назарян обаче към момента не е сигурен дали неговият наследник би трябвало да взе участие в квалификациите за Токио 2020, тъй като той ще би трябвало да качи килограми и да се бори в непознатата за него категория до 60 кг.

"Той е още млад и не е задоволително мощен физически, само че пък е същински войник. Смел е и постоянно мисли офанзивно на тепиха. Желанието му да печели точки е по-силно от всичко и в никакъв случай няма да го видите в отбрана на преднина. Ще забележим, може и да се включи в квалификациите в София в края на април ", сподели именитият герой и сегашен треньор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР