Българският борец Али Умарпашаев очаквано не излезе в схватката си

...
Българският борец Али Умарпашаев очаквано не излезе в схватката си
Коментари Харесай

Али Умарпашаев не излезе в схватката си за бронза на европейското по борба в Загреб

Българският герой Али Умарпашаев предстоящо не излезе в битката си за бронза в категория до 74 кг на свободния жанр по време на европейското състезание по битка в Загреб и по този метод остана без отличие от шампионата на Стария континент.

Припомняме ви, че през вчерашния ден натурализираният играч получи контузия в коляното, която не му разреши да довърши полуфиналната си борба против италианеца Франк Чамизо.

За страдание, травмата не разреши на Али Умарпашаев да излезе на тепиха в мача си за бронза и по този начин медалът отиде служебно при турчинът Сонер Демирташ.

Преди този печален процес за Умарпашаев в полуфиналите през вчерашния ден той записа две поредни победи над Малик Амине от Сан Марино и Мичел Финесивлър от Израел.

Така, България приключва с общо три медала в свободния жанр при мъжете присъединяване си на европейското състезание, откакто през вчерашния ден Микаяй Наим и Рамазан Рамазанов завоюваха сребърни оценки, а Георги Вангелов прибави бронз.

В рамките на днешния ден пък при дамите, където на следващия ден вечер (20 април) след 19.00 часа тя ще се изправи против Ала Белинска от Украйна.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР