Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев заяви, че очаква

...
Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев заяви, че очаква
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Не ме е грижа дали ще се бия с Руис или Джошуа, готов съм

Българският боксьор в тежка категория Кубрат Пулев съобщи, че чака Анди Руис-младши (33 победи, 1 загуба, 22 нокаута) да завоюва и ответния мач против детронирания международен първенец Антъни Джошуа (22 победи, 1 загуба, 21 нокаута).

Кобрата даде изявление за украинското издание xsport.ua, в което съобщи, че не се интересува от крайния победител в срещата, тъй като е подготвен да се бие и против двамата, написа gong.bg.

38-годишният Пулев (27 победи, 1 загуба, 14 нокаута) беше помолен да разяснява и лесната победа на Тайсън Фюри (28 победи, 0 загуби, 1 тъждество, 20 нокаута) над Том Шварц в Лас Вегас. „ Не, не съм впечатлен, тъй като съперникът му беше доста слаб. Мачът беше като спаринг – прекомерно елементарен. Опонентът не изглеждаше стимулиран. Аз не видях същинска борба ”, съобщи българинът. „ Когато си изправен против доста слаб съперник, изглеждаш необикновено. На хората може и по този начин да им се е сторило, само че не и на мен. По мое мнение представянето на Фюри не беше кой знае какво. ”

„ Победата на Анди Руис беше забавна. Това беше огромна изненада, непредвиден дуел. Този мач изненада безусловно всички по света, мен в това число. Бъдещето ще разкрие всичко. ”

„ В реванша Джошуа ще загуби още един път. Просто стилът на Руис не е комфортен за него. За него подобен жанр и този боксьор идват непосредствено от аматьорския бокс. ”

„ Дали бих желал да се изправя против спечелилия от този мач? Да, аз съм наложителен кандидат на IBF. Не ме е грижа против кого ще се изправя ”, добави Пулев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР