Българският боксьор в тежка категория Кубат Пулев се подложи на

...
Българският боксьор в тежка категория Кубат Пулев се подложи на
Коментари Харесай

Кобрата мина обучение и се разкая за случилото се с Джени Суши

Българският боксьор в тежка категория Кубат Пулев се подложи на първото си обучителен курс по предварителна защита на половия тормоз и призна, че това му е помогнало да осъзнае какъв брой несвоевременно е работи при станалата към този момент прословута целувка с репортерката Дженифър Равало.

Преминаването през сходна обучителна стратегия беше едно от условията на Калифорнийската атлетическа комисия за възобновяване на отнетия боксов лиценз на българина. На 22 юли регулаторният орган ще има особено съвещание, на което Пулев би трябвало да покаже доказателства, че е извършил всички стъпки, които му бяха подредени.

Кобрата употребява своята страница във „ Facebook ”, с цел да покаже, че работи съзнателно по поставените му задания и прикани своите почитатели да преустановят офанзивите против Равало, по-известна и като Джени Суши, в интернет пространството.

Ето какво показа Пулев в персоналния си профил:

„ Миналата седмица приключих дейно 2-часово образование за половия тормоз, което беше извършено от специалиста по Раздел девети (от Акта за цивилен права в Съединени американски щати и  който се отнася до половата дискриминация - б.р.) от Университета на Невада господин Барнет Морис и неговият координатор Сара Уатенбърг. ”

„ Обучението ме накара да схвана по-добре, че случаят, който се случи на 23 март сред мен и журналистката Джени Равало беше изцяло неудобен. ”

„ Днес, до момента в който не преставам да извършвам своите отговорности по прекосяването на нужните образования и корективни ограничения, с цел да възстановя боксовия си лиценз в Калифорния, желая да поясня пред всички мои почитатели: позволих неточност и действах погрешно. Ще продължа да нося цялостна отговорност за личните си дейности. ”

„ По тази причина желая още един път откровено да се извиня на репортерката Джени Равало. ”

„ Накрая, един от уроците, които получих от господин Морис, е, че би трябвало да бъда доста явен с приятелите, фамилията и почитателите си, че не желая никакви отрицателни мнения по отношение на девойка Равало във връзка със случилото се. В тази връзка апелирам, въздържайте се от издание и разпространяване на мнения по отношение на госпожица Равало в моите канали из обществените мрежи, видеоклипове и всевъзможни други медийни форми. Благодаря на всички! ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР