Българският боксьор Тервел Пулев продължава повече от убедително представянето си

...
Българският боксьор Тервел Пулев продължава повече от убедително представянето си
Коментари Харесай

Тервел Пулев БЕЗПОЩАДЕН на профи ринга! Смачка грузинец!

Българският боксьор Тервел Пулев продължава повече от безапелационно представянето си на професионалния кръг. Бронзовият медалист от Олимпиадата в Лондон записа шестата си поредна победа, откакто безапелационно нокаутира в първия рунд грузинеца Михаил Куцишвили в дуел от полутежка категория, игран в немския град Нойщат-Гвеле.

Боксьор №1 на Грузия, който имаше 44 победи, 24 от тях с нокаут в професионалната си кариера преди срещата си с Пулев, не се опълчи по никакъв метод на българина и след поредност от тежки удари се строполи безпомощно на земята.

Двубоят се игра в специфична церемония вечер в памет на именития треньор Фриц Здунек. Тя се организира под надпис "В чест на Фриц " в Нойщат-Гвеле, наоколо до Шверин - градът, който в продължение на десетилетия се гордее с най-хубавия клуб по бокс в цяла Германия, управителен от самия Здунек. Той е считан за един от най-хубавите треньори по бокс в историята, както при дилетантите, по този начин и при експертите. Дългогодишен треньор на братята Виталий и Владимир Кличко.

По този метод Тервел резервира 100-процентовия си актив при експертите и към този момент е с актив от 6 победи в 6 мача. Родният боксьор дебютира в края на предходната година в зала „ Арена Армеец” с победа над хърватина Томислав Рудан.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР