Българският боксьор Тервел Пулев (14 победи, 0 загуби) заяви, че

...
Българският боксьор Тервел Пулев (14 победи, 0 загуби) заяви, че
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Със сигурност Уебстър и треньорът му са измислили нещо

Българският боксьор Тервел Пулев (14 победи, 0 загуби) съобщи, че няма по какъв начин да подцени идващия си противник - американеца Дешон Уебстър (12 победи, 2 загуби). Двамата ще излязат на кръга на галавечерта в Пловдив на 14 декември, а залогът в срещата ще е интернационалната купа в полутежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA).
 Тервел Пулев и Джоана Нуамеруе гостуват в @@@
Ако победи, Пулев ще може да се похвали с втората си купа при експертите. През 2018 година той заслужи европейската купа в полутежка категория, побеждавайки Леонардо Бруцезе.
 Съперникът на Тервел Пулев - Дешон Уебстър дойде в България @@@

“Смятам, че сме го разучили добре. Знаем какво съставлява, знаем какво да чакаме от него. Със сигурност той и треньорът му са измислили нещо, което следва да забележим. Не знаем каква е тъкмо тактиката, на която ще заложи. Това е нещо, за което внимаваме и ще сме съсредоточени. Няма по какъв начин да бъде недооценен. Той е добър боксьор и за това е тук, да се бие за тази титла”, съобщи Пулев.
 Съперникът на Тервел Пулев - Дешон Уебстър дойде в България @@@
Днес двамата боксьори застанаха за първи път очи в очи на формалната конференция в Пловдив. Голяма част от билетите за зрелищните мачове към този момент са продадени.

btvnovinite.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР