Българският боксьор Кубрат Пулев се завърна у нас. Кобрата победи

...
Българският боксьор Кубрат Пулев се завърна у нас. Кобрата победи
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Следващият ми мач със сигурност ще е срещу Джошуа или Руис, мога да ги победя и двамата

Българският боксьор Кубрат Пулев се завърна у нас. Кобрата победи американеца Райдъл Букър в края на предходната седмица.

" Всичко българско ми липсваше. За други хора България може да е пъкъл, за мен е парадайс. Мачът не беше доста сложен, противникът не беше от топбоксьортие, само че все пак беше умел.
 Снимка 452686
Източник:

Беше пристигнал за победа, само че не му дадох никакви шансове. Не съм казвал, че този мач ми е бил най-важният, само че беше доста значим. Следващият ще е още по-голям.

Със сигурност идващия ми мач ще е против Антъни Джошуа или Анди Руис. Мога да ги победя и двамата. Може би Анди Руис ще ми е една концепция по-лесен. Знаете, че в последния си мач Джошуа беше драматичен.
 Снимка 452687
Източник:

Ще решим къде ще е този мач. Със сигурност няма да е в България, само че за мен няма значение къде ще е. Готов съм, усещам се доста мощен.

Не мога да кажа какъв брой време ще съм си в България, в този момент приготвяме галата на брат ми за 14 декември в Пловдив. Ще оказа помощ с каквото мога.

Все по-добър и по-добър съм. В Перфектна форма. Имам възприятието, че на 60 ще съм най-хубав. Мечтаната отмора е с верните хора ", съобщи Кобрата.
 Кубрат Пулев: Аз съм ви потвърдил, че за мен парите не са от голяма важност
Кубрат Пулев: Аз съм ви потвърдил, че за мен парите не са от голяма важност

За българина мачът за международната купа ще бъде огромна реклама за държавата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР