Българският боксьор Кубрат Пулев доказа на цял свят, че се

...
Българският боксьор Кубрат Пулев доказа на цял свят, че се
Коментари Харесай

Кубрат Пулев смачка Фюри и отново ще спори с Антъни Джошуа за титлата

Българският боксьор Кубрат Пулев потвърди на целия свят, че се намира в най-хубавата форма в своята кариера, откакто безусловно смачка Хюи Фюри в претендентския мач на Международната боксова федерация. Очаквано срещата беше решена след цялостните 12 рунда, само че Пулев не остави никакво подозрение за превъзходството си, до момента в който британецът не спря да си служи със неразрешени способи и да се пробва да прегръща своя конкурент, предпазвайки се от опитите на Кобрата да го нокаутира.
Българският представител беше разгласен за победител със съдийско единогласие, макар че един от тях даде резултат 115-113. Останалите присъдиха 117-111 и 118-110.

Първият рунд мина в разменено превъзходство, само че Кобрата натисна своя противник и до 5-ия рунд водеше безапелационно, а с няколко комбинации като по знамение Фюри не падна на кръга, а аркадата под лявото му око закърва щедро. В рунд №8 обаче пристигна и рисков миг за Кобрата. Българинът получи тежко кроше в главата, след което и няколко положителни удари от страна на Фюри. Пулев се разклати, само че не падна в нокдаун, а устоя на тежките светкавични удари.
Още в слевдащия рунд обаче Кобрата се съвзе и едвам не прати в нокдаун противника си, вкарвайки две следващи серии от прави удари и крошета. Фюри се разклати, само че въпреки всичко не падна.
До края на мача Кубрат Пулев нямаше никакви проблеми да затвори мача. Той се опита да стигне и до нокаут, само че през целия мач Фюри прибягваше до неразрешени способи и клинчове, с които се пазеше от офанзивите на Пулев - нещо, което беше маркирано и от съдиите. Това в последна сметка нямаше значение и родният представител завоюва мача против тежкия конкурент.
Подробности от мача Кубрат Пулев - Хюи Фюри четете в Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР