Българският боксьор Кубрат Пулев бе гост в предаването Събуди се,

...
Българският боксьор Кубрат Пулев бе гост в предаването Събуди се,
Коментари Харесай

Кубрат: В момента съм на авариен режим, надявам се сблъсъкът с Джошуа да се случи до края на годината

Българският боксьор Кубрат Пулев бе посетител в предаването " Събуди се ", в което приказва за упованията си за мача за международната купа против Антъни Джошуа и по какъв метод се готви за конфликта.

" Трябва да бъдем малко по-организирани, дисциплинирани. Нещата ще се получат. Надявам се че както бързо пристигна вирусът, по този начин бързо и ще отмине. Много е значимо човек да си прави заключения от всичко, което се случва. Изводите са значими да си извадим поука. Занапред да бъдем по-добри. Това ни развива като персони. Много заключения.

Кризата не ни е блъснала задоволително, с цел да се замислят хората. В момента, в който отмине, 2 седмици по-късно това ще бъде забравено. В момента има хора, които карат и се усещат безнаказани.

Надявам се да се получи до края на годината. Всичко зависи от международната обстановка. Тя не е по никакъв начин розова. Всичко е спряло. Аз предупреждавах за следствията от ковид. Икономиката е доста значимо да върви. Винаги упражнявам. Винаги се сготвям. В момента съм на спешен режим. По-леко упражнявам. По веднъж дневно, през ден, в залата. По горите, лимитирано. Хубаво е, тъй като има по-малко хора.

За мен това е чест. Те го знаят. Виждат защо става въпрос. Дори униформата ме изпълва с горделивост и чест. Радвам се. Чувството е неописуемо и не може да се съпостави с нищо, когато една маса с хора е пристигнала да те поддържа за успеха. Това е такава обич...който не я изпитал, не знае. Най-важен е крайният резултат ", приключи Кобрата. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР